Gündem / 2023-01-31

KPSS ŞARTI YOK! EN AZ 12 BIN 464 LİRA MAAŞLA 26 İLDE LİSE MEZUNU BEKÇİ ALIMINDA SON TARİH YAKLAŞTI

Kamuya KPSS şartsız personel alımları yakından takip ediliyor. İş sahibi olmak isteyenler için son bekçi alımı ilanı büyük ilgi gördü. 26 ilde lise mezunu bekçi alımı yapılacak. Maaşlar en düşük 12 bin 464 lira olacak. Üniversite mezunu bekçiler daha fazla maaş alabilecek. Adaylar sınavda başarılı olduğu takdirde bekçilik görevi başlayacak . Başvuru döneminde son tarih yaklaştı.

KPSS şartsız 26 ilde binlerce bekçi alımı için başvuruda son tarih yaklaştı. Lise ve üniversite mezunu olan kişiler başvuru yaparken, sınavda başarılı olanlar en az 12 bin 464 lira maaşla bekçi olarak işe başlayacak.

Bekçi alımında başvurular 3 Şubat saat 17.00’de sona erecek. Polis Akademisi pa.edu.tr üzerinden e-Devlet şifresiyle yapılan başvurularda bekçi adaylarının beden kitle indeksinin 18-27 arasında olması gerekecek.

Ön başvurularını tamamlayan bekçi adaylarının daha sonra 680 lira olan sınav ücretini Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “2023/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Giriş Sınavı” isimli hesabına yatırması gerekecek.
Sınav ücretleri yalnızca Halkbank ATM’lerinden ve internet bankacılığından yatırılabilecek. Havale veya EFT yöntemi geçerli olmayacak.
Bekçi alımında KPSS şartı aranmayacak ancak eğitim düzeyinin en az lise olması gerekecek. Lise mezunu bekçiler 12 bin 464 lira maaş alacak.
Üniversite mezunu bekçiler de 14 bin 196 lira maaş almaya hak kazanacak. Bekçi alımında sınav tarihleri ve sonuçları ile ilgili bilgi henüz verilmedi.

Kaynak : OrdudaHaber

KonumOrdu

Ordunun haber ajansı

© KONUMORDU. All Rights Reserved.